Annonce


Annonce

Annonce

Ilkay Gündogan var i Barcelona

Nyheder - 17. maj 2015




Dotmund-spilleren Ilkay Gündogan har før været sat i forbindelse med adskillige klubber, heriblandt Barcelona, men en slem skade holdt ham ude i over et år hvorfor der var meget stille omkring hans fremtid. Han har dog formået at komme tilbage og spiller nu fast på Klopps Dortmund-hold.

For nyligt kunne Kicker berette, at Gündogan var blevet set stige af et fly, som kom fra Barcelona. Selv havde han naturligvis intet at sige, men alt tyder på, at Barcelona forsøger at sikre sig hans underskrift som erstatning for Xavi, der efter alt at tyde forlader Barcelona til sommer.

I øjeblikket indeholder Barcelonas stærkeste midtbane Rakitic, Busquets og Iniesta og med Gündogan inde i billedet kommer der endnu mere konkurrence - muligvis allerede fra januar, da Dortmund ikke kan sikre sig Champions League i næste sæson hvorfor Gündogan vil være spilleberettiget for en anden klub i turneringen fra januar.

For godt to uger siden bekræftede Dortmund, at Gündogan ikke forlænger med klubben og derfor er det med garanti, at han finder sig nye græsgange meget snart. Hans kontrakt udløber i 2016 og derfor kan han vælge om ham vil skifte nu til sommer eller først næste år. Set fra det økonomiske aspekt forventes det, at han finder sig en ny arbejdsgiver i løbet af de kommende to måneder. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Ilkay Gündogan var i Barcelona

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder