Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Officielt: Alba misser finalen

Nyheder - 6. august 2015
Officielt: Alba misser finalen

Jordi Alba startede på bænken i aftes mod Roma og erstattede Vermaelen ved pausen. Han nåede dog kun at runde en halv times tid på banen før Piqué skød bolden til indkast så han kunne blive udskiftet ved spilstoppet.

Efter kampen kunne Luis Enrique på sit pressemøde bekræfte, at venstrebacken definitivt er ude af den europæiske Supercup mod Sevilla på tirsdag. I samme ombæring gennemgik Alba nogle undersøgelser for at finde ud af alvoren af skaden og straks efter udsendte Barcelona en besked.

- Jordi Alba er ude af spillet i 10-15 dage. Han har pådraget sig en skade i sit højreben og måtte i Gamper-kampen erstattes af Alen Halilovic, skriver klubben på sin hjemmesiden natten til torsdag.

Dermed må det forventes, at Jeremy Mathieu kommer i spil som venstreback. En plads, han i øvrigt spillede på hele første halvleg mod Roma før han blev skubbet ind i det centrale forsvar så Alba kunne spille back ved sin indskiftning.

Skulle prognosen på 10-15 dage holde stik, vil han også misse de to spanske Supercup-kampe mod Athletic Bilbao.Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder