Næste Kamp

Barcelona

Elche

19. sep - 19:00Dato

GamperType

-TV

Annonce

La Liga 20/21

1 Valencia 1 3
2 Osasuna 1 3
3 Granada 1 3
4 Real Betis 1 3
5 Villarreal 1 1
6 Valladolid 1 1
7 Real Sociedad 1 1
8 Huesca 1 1
9 Eibar 1 1
10 Celta Vigo 1 1

Privatlivspolitik

Indhold
1. Ejeroplysninger
2. Hvad er cookies?
3. Sådan sletter/blokerer du cookies
4. Formål med cookies på BarcelonaFC.dk
5. Trafikmåling
6. Brugen af personoplysninger

1. Ejeroplysninger
BarcelonaFC.dk

2. Hvad er cookies?
En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer el. tilsvarende for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

3. Sådan sletter/blokerer du cookies
Læs mere: http://minecookies.org/cookiehandtering

4. Formål med cookies på BarcelonaFC.dk
Teknisk funktionalitet, så vi kan huske dine indstillinger.
Trafikmåling, så vi ved hvor mange, der besøger vores site og kan dokumentere dette over for annoncører. Målretning af annoncering, så vi kan vise dig de annoncer, vi tror, er mest relevante og hvor ofte den samme annonce vises.

5. Trafikmåling
Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet.
Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

6. Brugen af personoplysninger
Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Her indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, køn, alder, interesser, holdninger og kendskab til forskellige emner.

Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser og hobbyer.

Kontakt vedr. personoplysninger
Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos BarcelonaFC.dk, skal du rette henvendelse på kontakt@barcelonafc.dk. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Seneste FC Barcelona nyheder

Få din trøje

Barca-trøje 2020/2021
Få din Barcelona-trøje 2020/2021
- Vis shoppen -

Annonce

Sjove Citater

Vi spiller bedst, når modstanderen ikke er der

Otto Rehhagel

Vidste du at...

Søndag den 3. april 2011 blev Andres Iniesta far? Det blev en datter som de kalder "Valeria". Han scorede i sin første kamp efter hun kom til, og dedikerede målet til hende.