Næste Kamp

Sevilla

Barcelona

23. jan - 21:30Dato

Copa del ReyType

Annonce

La Liga 18/19

1 Barcelona 20 46
2 Atletico Madrid 20 41
3 Real Madrid 20 36
4 Sevilla 20 33
5 Alaves 20 32
6 Getafe 20 31
7 Real Betis 20 29
8 Levante 20 26
9 Valencia 20 26
10 Real Sociedad 20 26

Privatlivspolitik

Indhold
1. Ejeroplysninger
2. Hvad er cookies?
3. Sådan sletter/blokerer du cookies
4. Formål med cookies på BarcelonaFC.dk
5. Trafikmåling
6. Brugen af personoplysninger

1. Ejeroplysninger
BarcelonaFC.dk

2. Hvad er cookies?
En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer el. tilsvarende for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

3. Sådan sletter/blokerer du cookies
Læs mere: http://minecookies.org/cookiehandtering

4. Formål med cookies på BarcelonaFC.dk
Teknisk funktionalitet, så vi kan huske dine indstillinger.
Trafikmåling, så vi ved hvor mange, der besøger vores site og kan dokumentere dette over for annoncører. Målretning af annoncering, så vi kan vise dig de annoncer, vi tror, er mest relevante og hvor ofte den samme annonce vises.

5. Trafikmåling
Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet.
Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

6. Brugen af personoplysninger
Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Her indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, køn, alder, interesser, holdninger og kendskab til forskellige emner.

Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser og hobbyer.

Kontakt vedr. personoplysninger
Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos BarcelonaFC.dk, skal du rette henvendelse på kontakt@barcelonafc.dk. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Seneste FC Barcelona nyheder

Få din trøje

Barca-trøje 2018/2019
Få din Barcelona-trøje 2018/2019
- Vis mere -

Annonce

Sjove Citater

Jeg tror ikke på held, men jeg tror, vi trænger til det

Alan Ball

Vidste du at...

Ivan Rakitic den 22. november 2014 spillede sin første kamp mod sin hjerteklub, Sevilla for Barcelona? Her scorede han et mål på oplæg af Luis Suarez.