Annonce


Annonce

Annonce

Arsenal vil forlænge med Bellerin

Nyheder - 3. oktober 2016




Hector Bellerin er i Barcelonas søgelys forud for næste sæson og klubben har sat ham højt på listen. Den interesse kender Arsenal til, og de arbejder derfor på at forlænge med backen, som blot er 21 år men allerede har en masse erfaring på sit CV.

Således melder engelske medier, at Arsenal vil skræmme Barcelona væk ved at tilbyde Bellerin en 5-årig kontraktforlængelse samt en betydelig lønforhøjelse. Barcelona fortsætter dog i troen på, at de til sommer kan hente ham til klubben for omkring 260-300 millioner kroner.



Aleix Vidal har ikke imponeret i Barcelona og findes ikke god nok i Luis Enriques syn. Til trods for at Barcelona hentede ham sammen med Arda Turan før sidste sæson, så er det ikke meget spilletid, som højrebacken har fået. Mod Celta Vigo var det sjette kamp i træk, som han ikke blev udtaget til. Mod Gladbach rejste han med, men blev siet fra én time før kick off sammen med tredjekeeper Jordi Masip.

Bellerins nuværende kontrakt med Arsenal løber til sommeren 2019 og ligesom The Gunners arbejder på at forlænge med Mesut Özil og Alexis Sánchez, så kan Bellerin altså også se frem til at få forlænget sin kontrakt. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Arsenal vil forlænge med Bellerin

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder