Annonce


Annonce

Annonce

Messi: Jeg spiste forkert mad i årevis

Nyheder - 20. marts 2018
Lionel Messi fortæller i et interview hvordan han overkom sin opkast midt på banen. Af og til kunne man se argentineren læne sig forover midt på banen for at kaste op. Det skyldtes, at han rigtig ofte spiste det helt forkerte mad, fortæller han La Cornisa.

- Jeg ved ikke hvad det var, men jeg spiste forkert mad i årevis. Da jeg var 22-23 år spiste jeg meget chokolade, kiks og mere. Nu spiser jeg sundere; fisk, kød, grøntsager og salat. Der er blevet taget hånd om det og selvom jeg i ny og næ får lidt vin, så er alt godt nu.

- Jeg kan virkelig mærke forskellen i forhold til min opkast tidligere. Vi kiggede på det og jeg blev fortalt, at det kunne være forårsaget af mange ting, men heldigvis fik jeg rettet op på det.

- Når jeg er nede, så taler jeg med de tætteste mennesker i mit liv. Min kone, min far, min bror... de hjælper mig altid og de har altid været der for mig.

- Jeg ved, at alt hvad jeg siger, kan blive forskruet. Så jeg forsøger altid at være påpasselig med mine ord og jeg forsøger at holde mig væk fra medierne. Jeg har absolut intet imod, at journalister skriver om mit spil på banen - også efter en dårlig kamp, men når de begynder at opdigte falske historier fra mit privatliv, så bliver jeg irriteret.

- Om jeg spiller godt eller skidt, så handler det aldrig om mål for mig. Det handler om at involvere sig i spillet, modtage bolden, tage kloge beslutninger; prioriteten for mig er ikke at score mål. Jeg forsøger at være mindre egoistisk end tidligere, hvor jeg gerne tog bolden og forsøgte at gøre alt på egen hånd. Nu forsøger jeg i højere grad at være en holdspiller og sætte mine holdkammerater op.

- Jeg tænker ikke på VM lige nu. Jeg ved, at VM snart er her og at tiden går hurtig, men fokus er på Barcelona og jeg giver alt, jeg har, for at vinde titler med klubben. Der er fortsat tid før vi rammer juni.

- Det glæder mig, at folk fra hele verden ønsker at se mig vinde VM.

- Jeg er blevet fortalt, at det er svært at sætte støvlerne på hylden og det kan jeg da også forestille mig. Jeg er blevet vant til at træne, spille kampe, rejse og alt, hvad der hører til fodbolden. Det er altid svært at ændre din daglige rutine.

- For at være ærlig, så har jeg slet ikke tænkt over, hvad jeg vil lave efter fodbolden. Jeg ved ikke om jeg bliver i Barcelona eller i Argentina. En dag vil jeg dog gerne tilbage til min by, Rosario, men jeg lider når jeg ser, hvordan forholdene er blevet. Man kan ikke længere spille fodbold i gaderne til klokken 21, som jeg plejede at gøre det.

- Jeg fortryder bestemt ikke at jeg flyttede fra Argentina til Barcelona, men jeg ønsker at leve i Argentina på et tidspunkt. Det er ekstremt trist, at folk bliver dræbt for et ur, en cykel eller andet. Folk går altid ud på gaden med frygt for at blive røvet.

- Jeg håber, at mine drenge også kommer til at nyde fodbolden i fremtiden, men det er ikke noget, som jeg vil presse dem til. Jeg ved, at Thiago elsker fodbold og han går allerede til fodbold i Barcelona. Både Thiago og Mateo er begyndt at pege op mod himlen efter mål - de har ikke spurgt, hvad det betyder, de har bare set mig gøre det.

- Min jubelscene er dedikeret til min bedstemor og Gud. Min bedstemor er altid i mine tanker for alt, hvad hun gjorde for mig. Jeg tænker også altid på Gud; ikke kun på grund af fodbold, men for alt, hvad jeg har fået i livet. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Messi: Jeg spiste forkert mad i årevis

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder