Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Di Maria: Barca-skifte ville kun være på grund af Messi

Nyheder: Af Sajad Koftan - 11. juni 2019Di Maria: Barca-skifte ville kun være på grund af Messi

Hvis den tidligere Manchester United-spiller, Ángel Di María, som jo er på kontrakt hos stenrige Paris Saint-Germain, skulle skifte til FC Barcelona, så ville det udelukkende være for at spille sammen med sin argentinske landsmand og superstjerne, Lionel Messi, beretter det argentinske medie, Ole.

- Jeg havde chancen for at skifte til Barcelona, men tingene flaskede sig ikke.

- Sandheden er at hvis jeg nogensinde skulle skifte tilværelsen ud, så ville det udelukkende være for at se Messi spille fodbold. Bare at se ham have bolden, gør at jeg hellere vil være tilskuer end spiller, forklarede Di Maria til mediet.

PSG-stjernen forklarede desuden at han nyder at samarbejde med Barcas troldmand på landsholdet, hvor Di Maria konstant er på udkig efter nye ideer og tanker i sit spil, som oftest bliver serveret af Barcas største spiller gennem historien.

- Jeg elsker at spille med Leo. Man kan ikke forklare det, før man selv står i det. De ting han gør til træning er ikke normalt.

- Jeg har svært ved at forklare det. Men bare for at komme med et eksempel, så scorede Messi på et umuligt saksespark til landsholds-træningen forleden. Alle andre i verden havde højst lavet et indlæg via en helflugter, men ikke Messi, fortsatte Di Maria sin beundring.

- Så stod hele holdet tilbage med åben mund og kiggede på hinanden, da bolden var hamret i målet fra en umenneskelig vinkel. Vi fattede det ikke, men okay.. det er jo Messi, så vi tog bolden ud af målet og startede spillet igen.

- Ingen af os er på niveau med ham. Derfor er jeg bare et menneske som nyder fodbolden, når jeg er sammen med Messi, sluttede PSG-kanten af.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 F. DE JONG 21

679,- DKK

Spar 29%

Barcelona Spillertrøje Senyera 2019/20 Børn

579,- DKK

409,- DKK

Spar 29%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Børn

579,- DKK

409,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder