Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Barca vil have Bernardo Silva

Transfermarked - 10. august 2020Medie: Barca vil have Bernardo Silva

© Getty Images


Barca er interesserede i at hente Bernardo Silva fra Manchester City ifølge det franske medie Le10Sport - men kun på én betingelse. Catalanerne har en masse offensive spillere men forventes at sælge blandt andet Martin Braithwaite denne sæson så man holder sig klar til at købe ind såfremt der bliver brug for det.

Ifølge mediet sidder Barca dog stramt økonomisk set efter købet af Trincao, Pedri og Pjanic. Men det afholder ikke klubben i at arbejde hen mod en aftale. Man havde ellers tanke på, at hente Lautaro Martinez og Neymar og mens Neymar er for dyr, har man for nu parkeret transfersnakken med Inter omkring Lautaro.Barca vil forsøge at udnytte, at Manchester City er interesseret i Semedo og derfor vil man forsøge at lave en aftale med de to portugisiske spillere samt en pose penge. Desuden bliver det kun relevant i Barca såfremt man finder en køber til Antoine Griezmann, som konstant bliver brugt helt forkert i Barca og derfor aldrig får noget som helst ud af sit spil.

Kameraet fulgte Griezmann ud af banen mod Napoli og her var han da også tydeligvis skuffet. Han får aldrig lov til at spille på sin vante position i flere kampe i træk og efter en god præstation mod Villarreal, er han igen blevet rykket rundt og nu vil Barca forsøge at sælge ham for at få Bernardo Silva ind. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

45 min. Barca har har været i kontakt med Floria...
1 t. Flere af de erfarne spillere fra Real Ma...
3 t. Efter at have tabt El Clásico fandt Tcho...
4 t. La Liga-stilling med VAR (som i dag):
5 t. Efter El Clásico var Eric Garcia den før...
6 t. Barca ser stadig Ansu Fati som et talent...
7 t. Barca afholdt i går interne møder omkrin...
8 t. Alle i Barca forventer, at Frenkie de Jo...
10 t. Ilkay Gundogan til Barca? Stem ja med et...
12 t. Sergio Agüero efter Kessiés mål: "Græd, ...

Ugens mest læste

Seneste nyheder