Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Griezmann og Frankrig slog Trincao og Portugal

Landskampe - 15. november 2020
Griezmann og Frankrig slog Trincao og Portugal

© AP


Der var topkamp på Estadio da Luz i aftes, da Portugal tog imod Frankrig i UEFA Nations League. Her startede Antoine Griezmann inde for Frankrig mens Clement Lenglet var henvist til bænken gennem hele kampen. For Portugal kom Trincao på banen med små 20 minutter igen. Frankrig vandt 1-0.

Begge mandskaber havde inden opgøret 10 point, så der var tale om en direkte duel om førstepladsen og på banen blev det en ganske lige kamp med gode muligheder i begge ender. Skarpheden manglede dog i de afgørende situationer og det var ikke før 53 minutters spil, at forløsningen kom for Frankrig, da N'Golo Kanté opsnappede en returbold helt inde tæt foran mål, hvor han let kunne prikke den ind til 0-1 på måltavlen.

Portugal pressede yderligere på for udligningen og med 20 minutter igen kom Trincao på banen for Bernardo Silva, men Barca-spilleren formåede ikke at bidrage med noget, der kunne skabe udligningen, og således vandt Frankrig topkampen og er nu alene i spidsen i gruppe 3 med 13 point efter 5 kampe.

Der er kamp igen på tirsdag når Kroatien tager imod Trincao og Portugal mens Frankrig hjemme tager imod Sverige, som slog Kroatien med 2-1 i aftes.

Gruppe 3
1. Frankrig: 13 point
2. Portugal: 10 point
3. Kroatien: 3 point
4. Sverige: 3 point


Barcas udebanetrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder