Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Freixa: Klogt at vente med Eric Garcia

Transfermarked - 17. januar 2021
Freixa: Klogt at vente med Eric Garcia

©


Alle ved, at Eric Garcia har et brændende ønske om at forlade Manchester City til fordel for Barca. Derfor har han afvist at forlænge sin kontrakt med City i håbet om, at Barca henter ham. Der er en indbyrdes aftale, men det bliver ikke før til sommer, at han endelig kan trække Barca-trøjen over hovedet.

For nyligt var der et møde med den midlertidige ledelse på Camp Nou samt præsidentkandidaterne og her blev man enig om, at man venter til sommer med at hente Garcia - fremfor at købe ham fri allerede her i januar. Hvis man henter ham i januar, så vil det koste 10 millioner euro. Til sommer kan han hentes gratis. Men kandidaterne var enige om, at man med Lenglet, Araujo, Mingueza og Umtiti på vej tilbage er fint besat for resten af sæsonen.

Præsidentkandidat Toni Freixa kalder det for en klog beslutning, at vente med at hente Eric Garcia. Det fortæller han ifølge Sport.

- Garcia vil gerne til Barca og af den grund har han valgt ikke at forlænge sin kontrakt med Manchester City. Det bedste er, at han kommer efter den 30. juni (hvor hans kontrakt udløber) gratis. Det er et klogt at sige nej nu, for ellers vil det koste 10 millioner euro plus en løn, fortæller Freixa.

Laporta, Font og Freixa blev enig om, at den midlertidige ledelse ikke skal hente Garcia og derfor er muligheden nu lukket. Til sommer burde der sidde en ny præsident ved magten i klubben og her lander Garcia også.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder