Annonce


Annonce

Annonce

Sergi Rosanas ufattelige uheld

Skader - 26. januar 2021




Sergi Rosanas har ikke været heldig. Han kommer næppe i spil igen i denne sæson efter at han gik i stykker i kampen mod Olot i seneste weekend. Uheldet skete få minutter inde i kampen, da han kom slemt til skade med sit knæ og nu har Barca bekræftet udfaldet.

Rosanas har beskadiget sit korsbånd og skal således opereres for at kunne kommen ovenpå igen. Det uheldige finder man i, at han netop mod Olot var vendt tilbage fra en slem skade - det var altså hans første kamp i sæsonen og så går han i stykker og misser resten af sæsonen.

Dr. Cugat skal operere Rosanas i denne uge og først herefter kommer man med en idé om hvor længe han er ude. Men det er nærmest selvskrevet, at han næppe kommer i aktion igen i denne sæson. Det er et hårdt slag for cheftræner Garcia Pimienta, der nu igen må tage stilling til, at Rosanas desværre er ude i længere tid.

Barca mødte Olot og vandt 2-1 på mål af Jandro og et selvmål af del Campo. Inden da havde Delgado scoret til 1-1. Alle mål faldt i første halvleg. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Sergi Rosanas ufattelige uheld

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder