Annonce


Annonce

Annonce

Medie: Barca kræver 15 mio.euro for Neto

Transfermarked - 7. februar 2021




Brasilianske Neto har været i Barca i to sæsoner og har langt til at kunne slå Marc-André ter Stegen af. For to måneder siden erkendte han, at han næppe kommer til at blive førstemålmand i klubben, og derfor bad han om lov til at skifte i januars transfervindue.

Ronald Koeman og klubben valgte at afvise Netos transferanmodning, og han tog det meget pænt, da han forstår klubbens situation og derfor har han bibeholdt sit høje niveau til træning og ikke mindst kamp siden da. Han er dog overbevist om, at han til sommer skal videre og derfor har klubben prissat ham til 15 millioner euro, så hans agent kan gå i gang med at finde klubber, som er klar til at hente ham. Det melder Marca.

Han fik ikke lov til at spille i den spanske Super Cup, som han ellers havde sat næsen op mod og desuden blev han sat på bænken i Copa del Rey-kampen mod Granada selvom han egentlig indledte ved at spille mod Cornellá. Det er ikke en god situation for keeperen, som ønsker at spille fast, men altså ikke får den mulighed i Barca.

Når der kommer en ny præsident til klubben efterfulgt af en ny sportsdirektør, må man formode, så kan det være, at Neto ombestemmer sig såfremt klubben kan love ham at leve op til de krav, som han har om at spille oftere. Om klubbens nye bestyrelse kan love ham det er dog tvivlsomt og derfor lader det til at Neto er i gang med sin sidste sæson i Barca-trøjen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Medie: Barca kræver 15 mio.euro for Neto

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder