Annonce


Annonce

Annonce

Freixa: La Liga truede Barca med nedrykning!

La Liga - 19. marts 2021




Joan Laporta er ny præsident - og det er officielt. Nu kan intet stå i vejen for at han sidder fast på positionen som klubbens præsident og derfor har Toni Freixa timet sit angreb mod La Liga vældig godt. I går, torsdag, var han nemlig ude med en længere smøre rettet mod La Liga.

Her fortæller han, at La Liga-chefen Javier Tebas truede Barca med at blive rykket ned i Segunda Division hvis den midlertidige præsident Carlos Tusquets erklærede Laporta som præsident uden at Laporta havde fået godkendt sin garanti. Desuden tordner Freixa mod reglen om at man skal stille en garanti svarende til 15% af klubbens udgiftsbudget.

- La Ligas svar på et møde fra Javier Tebas til Carles Tusquets var: 'Hvis du tillader den nye præsident at tiltræde uden at han kan stille en garanti, så rykker jeg Barca ned i Segunda Division', skriver Toni Freixa på sin Twitter-profil torsdag og følger op:

vidvi

- Det var, hvad Carles Tusquets forklarede til de tre præsidentkandidater.

- Det er endnu dyrere at ansvaret skal garanteres med en bankgaranti på 15% af klubbens udgiftsbudget. Reglen er mere end 30 år gammel, hvor klubbernes budgetter var hundrede gange mindre. Det er ikke kun udemokratisk, men det afføder stærke kommentarer rettet mod vinderen af valget.

Som bekendt vandt Laporta valget og én dag før deadline fik han godkendt en garanti på 15% af klubbens udgiftsbudget svarende til godt 124,6 millioner euro. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Freixa: La Liga truede Barca med nedrykning!

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder