Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Wijnaldum: Jeg troede, at jeg skulle til Barca

Transfermarked - 13. juni 2021
Wijnaldum: Jeg troede, at jeg skulle til Barca

©


I hele fire uger lå Gini Wijnaldum i snak og forhandlinger med Barca før PSG kom ind i billedet og snuppede hollænderen. Dermed fik Joan Laporta og co. ikke overbevist en transferfri spiller om at komme til Barca og nu taler Wijnaldum ud om situationen.

Wijnaldum er vellidt hos Ronald Koeman og cheftræneren havde i lang tid udset Wijnaldum til midtbanen i Barca, men det endte altså med at PSG kom Barca i forvejen og sikrede hollænderens underskrift. Handlen blev bekræftet for ganske få dage siden.

- Det var et svært valg. Vi forhandlede med Barca i fire uger, men vi blev aldrig enige. PSG var bare hurtigere og jeg kunne bedre forene mig med deres projekt. For at være ærlig, så troede jeg, at jeg skulle til Barca, da de til at starte med var de eneste der var seriøse, fortæller Wijnaldum og følger op:

- Både PSG og Barca er store klubber og jeg kunne tænke mig at spille for begge. Min plan var at træffe en beslutning før EM og jeg valgte altså PSG.

- Som fodboldspiller ønsker man altid at have de bedste ved sin side. Da jeg kiggede på holdet og talte med træneren kunne jeg se et hold fyldt med masser af talent og store spillere.

- Derudover så jeg en træner, som kan gøre sine spillere bedre og kan skabe et stærkt hold med store spillere. Jeg er kommet til PSG for at skrive historie.


Barcas hjemmebanetrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder