Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Avis: Barca overvejer at forlænge med Roberto

Nyheder - 29. juni 2021




Sergi Roberto har været blandt de mere udskældte spillere på det seneste og derfor begyndte historierne også at florere omkring et skifte denne sommer. Nu ser det dog ud til at klubben er klar til at forlænge hans kontrakt - dog hvis han accepterer en lønnedgang, som alle spillerne er udsat for i disse dage i klubben.

Egentlig var Barcas plan, at forlænge hans kontrakt tidligere på sæsonen frem til 2023, så man kunne sælge ham denne sommer til omkring 25 millioner euro, men hans kontrakt er endnu ikke blevet forlænget og den står nu til at udløbe om et år hvorfor han til den tid kan skifte gratis. Det betyder samtidig at man næppe får 25 millioner euro ud af et salg denne sommer.

Derfor overvejer klubben om man skal forlænge Robertos kontrakt frem til 2024, så man om et år kan sælge ham, erfarer Marca. Mulighederne bliver i disse dage drøftet i Barca og hvis man vælger at forlænge med Roberto, så kræver det, at han accepterer en lønnedgang. Klubbens økonomi er ikke god og der skal frigøres en masse penge i lønbudgettet hvilket der arbejdes hårdt på.

La Ligas klare anbefaling er, at lønbudgettet højst udgør 70% af klubbens indkomst, men i disse dage ligger lønbudgettet på 110%. Det gør den fordi, at lønningerne som sådan ikke har ændret sig mens indkomsten til gengæld har fået et kæmpe slag efter coronapandemien. Derfor skal spillerne ned i løn for at man kan imødekomme anbefalingen fra La Liga. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Avis: Barca overvejer at forlænge med Roberto

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder