Annonce


Annonce

Annonce

Medier: Ansu Fati er klar til den nye sæson

Nyheder - 3. juli 2021
Ansu Fati har været ude i godt otte måneder og frygten er, at han ikke når op på samme niveau som inden sin alvorlige skade. Heldigvis er der endelig lys forude, da han vurderes klar til at indlede den nye sæson sammen med Barca. I første omgang var pre-season ellers urealistisk for det unge komet.

Barca indleder den nye sæson den om en lille uges tid, hvor spillerne møder ind til lægetjek før man påbegynder træningen forud for næste sæson. Her er det dog kun de spillere, der ikke har deltaget i nogen turneringer henover sommeren, som møder op.

Ifølge Marca, AS, Sport og Mundo Deportivo er der dog ingen tvivl om, at Ansu Fati har det så godt, at han indleder sæsonen på lige fod med sine holdkammerater. Forskellen er dog bare at lægerne naturligvis holder ekstra godt øje med ham således han ikke overbelaster sit knæ og risikerer at falde tilbage i sin skade.

Fra et realistisk synspunkt kommer Ansu Fati dog næppe til at træne med sine holdkammerater lige til at starte med. Her må det formodes, at individuel træning står på programmet, hvor man derfra tager en vurdering dag til dag for hvornår han er klar til at deltage på lige fod med sine holdkammerater. En ting er dog sikkert: Ansu Fati er meget snart tilbage. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Medier: Ansu Fati er klar til den nye sæson

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder