Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Trist Matheus: Blev ikke behandlet godt i Barca

Transfermarked - 24. juli 2021
Trist Matheus: Blev ikke behandlet godt i Barca

© FC Barcelona


Matheus Fernandes blev aldrig nogen succes i Barca og fik bare 17 minutter før han fik sin kontrakt revet over. Efter at have fået ro på de indre linjer har han nu talt ud om situationen og desværre bekræfter han de rygter, der florerede umiddelbart efter at Barca rev hans kontrakt i stykker.

Han fik nemlig besked via. e-mail om at Barca havde valgt at droppe ham. Læs, hvad han har at sige herunder.Matheus taler
- Jeg var hjemme med min kone, da jeg fik en besked fra klubbens stab, som spurgte, om jeg stadig havde den samme e-mail adresse. Jeg sagde ja og så modtog jeg en besked om, at min kontrakt var blevet ophævet. Jeg forstod ingenting af det. Jeg sendte det videre til min agent og advokat.

- Jeg ved ikke, hvad ledelsen tænkte. Det koster ingenting at ringe og fortælle det. Jeg synes, at det er meget uprofessionelt. Det var skidt og grimt gjort af klubben. Jeg ved ikke engang hvordan det skal foregå - den del tager min advokat sig af.

- Jeg har altid drømt om at spille i Barca og da jeg ankom til klubben blev jeg ikke behandlet som en fodboldspiller. Jeg forklarede det til sportsdirektøren, som heller ikke behandlede mig som en professionel spiller i Barca.

- Jeg ville bare behandles på samme måde som alle andre. Alle øvrige signings blev præsenteret, men det gjorde jeg ikke. Selvfølgelig var jeg trist. At se det hele i perspektiv fik mig til at tænke på gode ting, men da jeg først kom til klubben blev jeg ikke behandlet godt.

- Efter ophævelsen ringede klubben ikke engang og sagde farvel. Det var bare slut.

Matheus bekræfter dermed at Barca gav ham besked om ophævelsen på e-mail. Det var RAC1, som kunne fortælle om det, og nu har Matheus altså bekræftet det. Klubben bad ham om at finde en ny klub, men han havde svært ved det, da ingen så ham spille. Han bad derfor om spilletid i de mindre kampe, men end ikke det fik han og til sidst mente Barca altså at det var bedst at rive kontrakten over.Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder