Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Memphis Depay forklarer sin jubelscene

Nyheder - 20. august 2021
Memphis Depay forklarer sin jubelscene

© Getty Images


Memphis Depay har pludselig fået en vigtigere rolle end spået, da han nu skal være blandt de bærende offensive kræfter på Barcas hold efter at Lionel Messi ikke fik forlænget sin kontrakt med klubben. Memphis lagde godt fra land i træningskampene og viste sig også flot frem da der var point på spil mod Real Sociedad.

I forbindelse med at Memphis nu har været i klubben i et par uger, blev han interviewet af El Periódico. Her forklarede han helt præcist hvad hans velkendte jubelscene har af betydning. Hver gang, at Memphis får bolden over stregen, sætter han sine pegefingre ind i ørene og lukker øjnene. Det er der en helt bestemt grund til.

- Min jubelscene når jeg scorer betyder, at jeg spiller døv og blind mod den kritik, der kommer mod mig. Det er en mental forberedelse og det hjælper mig at holde fokus og præstere på et højere niveau, fortæller Memphis før han taler om øvrige ting efter sit skifte:- Jeg er en spiller, som elsker at have frihed i venstre side af banen eller som spidsangriber. Og jeg elsker at være på bolden. Jeg skaber farlige situationer og derfor har jeg brug for den frihed. Kreative spillere får altid den frihed. Jeg ved, hvad Koeman kræver af mig og jeg ved, hvad jeg skal gøre. Vi har et godt forhold og det er vigtigt.

- Jeg har det godt med alle i truppen. Alle har været gode ved mig og det har gjort min tilpasning lettere. Jeg har det sjovt med Alba samt De Jong og Dest, da jeg allerede kender dem. Vi har en rigtig god trup.

Memphis Depay er på banen igen for Barca i morgen aften når Barca møder Athletic Bilbao på San Mamés.


Barcas hjemmebanetrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder