Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Lækket: Så meget tjener Griezmann i Barca

Transfermarked - 5. september 2021Lækket: Så meget tjener Griezmann i Barca

© Getty Images


Antoine Griezmann var ikke god i Barca og havde langt flere usynlige kampe end kampe, hvor han egentlig gjorde forskellen. Med et prisskilt på 120 millioner kunne man forvente mere af franskmanden, men der kom ingenting og i dag er han udlejet til Atletico Madrid, som netop solgte ham til Barca.

Egentlig afviste Griezmann et skifte til Barca, da han lavede en hel film omkring situationen og til sidste sagde, at han bliver i Atletico Madrid. Alligevel gik Barca efter ham årets efter, hvor de så også fik købt ham fri for svimlende 120 millioner euro. Nu har avisen Sport dykket ned i tallene.

Der har hele tiden været tvivl omkring Griezmanns løn i Barca og kun én ting har været sikker: Han var den anden bedste betalte spiller i klubben lige efter Messi. Med Messis skifte fik Griezmann altså lov til at være den bedste betalte spiller i truppen for en kort stund.

Ifølge Sport står Griezmann til at tjente 706 millioner kroner i Barca i løbet af kontraktens levetid på fem år. Det er altså over 140 millioner kroner hvert år gennem sin løn i Barca. Desuden har Griezmann fået inkluderet en masser bonusser ind i sin kontrakt så beløbet kan blive højere.

I dag er Griezmann i Atletico Madrid på en lejeaftale mens Barca i stedet har lejet Luuk de Jong. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

55 min. Xavi: "Siden jeg er blevet Barca-træner ...
3 t. Forhåbentligt vinder Manchester City Cha...
5 t. Xavi: "Den sværeste formation at spille ...
7 t. Xavi: "Hvis jeg ikke var træner? Så vil ...
8 t. Xavi: "Nej, jeg hentede ikke Koundé til ...
9 t. Xavi: "De Jong er den mest kaotiske spil...
10 t. Xavi: "Dembélé kan spille 2/10 eller 10/...
11 t. Xavi: "Når nogle spillere har bolden, så...
12 t. Xavi: "Jeg synes, at Pedri minder mere o...
13 t. Valencia er tilfredse med deres lejeafta...

Ugens mest læste

Seneste nyheder