Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Alba udgik med en skade - Baldé fik debut

Champions League - 15. september 2021Alba udgik med en skade - Baldé fik debut

© Getty Images


Det var måske forventeligt. Flere gange i sidste sæson og i denne sæson er det set, at klubbens læger giver en spiller grønt lys hvorefter spilleren går i stykker i den efterfølgende kamp. Det samme var tilfælde med Jordi Alba i går, da han fik lidt over 70 minutter på banen i Champions League-kampen mod Bayern München.

Jordi Alba sad egentlig over for Spanien i deres landskampe, da han havde muskelproblemer. Han var udtaget og med, men blev ikke bragt i spil som følge af sine problemer. Siden rejste han hjem til Barcelona og blev undersøgt og selvom han ikke trænede med under den lette træning tirsdag morgen, så valgte lægerne at sige god for at han blev bragt i spil mod tyskerne.

Han spillede da også frisk til og holdt 70 minutter før han signalerede til bænken, at han gerne ville ud. Efterfølgende kan klubben bekræfte, at han har pådraget sig en fiberskade og nu skal han undersøges yderligere i dag onsdag for at kende til omfanget af skaden.

Ud af en trist situation kom der dog en god ting, da Alex Baldé kom på banen og fik sin Champions League-debut - og man må sige, at han gjorde det godt. Frem i banen var han aktiv, han var dynamisk og han spillede frisk til. Havde han opsnappet en situation hurtigere sent i kampen, så kunne han måske have lukket af for Serge Gnabry, der løb i dybden og ramte stolpen hvorefter bolden sprang ud til Lewandowski, som scorede.

Alt i alt giver Baldé dog grund til optimisme på den lange bane og med Jordi Albas skade må det næsten forventes, at Baldé starter i den næste kamp mod Granada. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

49 min. I morgen vil Joan Laporta holde et stort...
1 t. Stefan Mitros far: "Som far bliver jeg n...
1 t. Den tidligere Barca-keeper, Jasper Cille...
3 t. Sergio Busquets' prioritet er at blive i...
4 t. FC Barcelonas trænerstab er ikke i tvivl...
5 t. Til sommer er planen lige nu at hente Ya...
6 t. FC Barcelona er allerede i avancerede fo...
7 t. FC Barcelona modtog et bud fra en Premie...
7 t. Ugens La Liga-hold ifølge SofaScore: Mam...
8 t. Fabrizio Romano: "Lige nu arbejder Bayer...

Ugens mest læste

Seneste nyheder