Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Medie: Agüero-stop har sat gang i Cavani-skifte

Transfermarked - 20. december 2021




Barca er meget tæt på at kunne lukke en aftale med Manchester Uniteds Edinson Cavani. Egentlig ville han efter denne sæson være på vej ud af fodboldeuropa, men en ny mulighed har budt sig og Cavani har ikke tænkt sig at lade den gå hans næse forbi.

Således kunne ingen forudse, at Sergio Agüero desværre før tid måtte stoppe karrieren som følge af hjerteproblemer. Det betyder, at man mangler en angriber i klubben og uden Agüero har Barca nu tænkt sig at gå på markedet til januar og indhente en billig angriber. Her dukker Cavani op.

Cavani havde ellers tilbud fra blandt andet Boca Juniors og han var så småt begyndt at indstille sig på at forlade fodboldeuropa, men med Barcas interesse har Cavani nu klippet i alle tråde, der trækker ham ud af Europa. Hans ønske er nu at tage til Barca og spille for klubben og håbe på, at han kan spille sig ind i historiebøgerne. Det melder avisen Sport.

Der er tale om en aftale, som træder i kræft til januar hvorfor Cavani altså meget snart skifter Old Trafford ud med Manchester United. Han har da heller ikke fået den ønskede spilletid i denne sæson, så Barcas interesse kommer på et perfekt tidspunkt for uruguayaneren. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Medie: Agüero-stop har sat gang i Cavani-skifte

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder