Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Andreas Christensen venter på Barcas svar

Transfermarked - 26. december 2021
Andreas Christensen venter på Barcas svar

© Getty Images


Barca er meget, meget tæt på at kunne hente danske Andreas Christensen til klubben, men muligheden for at hente Matthijs De Ligt dukkede pludselig op og derfor har Barca parkeret danskerens transfer indtil man har undersøgt mulighederne omkring De Ligt i bunds. Og det ser ud til, at Andreas Christensen kommer ud som vinderen.

Som bekendt har Andreas Christensen ikke forlænget sin kontrakt i Chelsea og noget tyder på, at han i disse dage venter på Barcas svar. Christensen ønsker svar fra Barca meget snart, da han vil have sin fremtid på plads i januar. Fra på fredag må Andreas Christensen tale frit med de klubber han ønsker, da han blot vil have et halvt år tilbage af sin kontrakt og så tillader reglerne altså at spillere må tale frit med alle klubber. Det vil Barca forsøge at udnytte.I første omgang skal Barca dog forsøge at finde hoved og hale i en mulig De Ligt-transfer. Hvis kabalen kan gå op, så vil Barca helst hente De Ligt, men klubben er indforstået med, at De Ligts løn er tårnhøj og den kan man næppe betale i disse dage. Derfor skal det undersøges om man kan skabe plads til hollænderen - men det er altså en større kabale, som skal gå op.

Derfor ligner Andreas Christensen vinderen i duellen, men det er fortsat for tidligt at spå om. Barca er udmærket klar over, at Andreas Christensen vil have styr på sin fremtid inden længe og derfor skal der et svar på bordet fra den catalanske klub. Barca er altså tæt på at kunne hente endnu en dansker til klubben, men lige nu afventer man ledelsens beslutning.Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder