Annonce


Annonce

Annonce

Journalist: Alvaro Morata er enig med Barca

Transfermarked - 31. december 2021
Det er gået hurtigt med nyhederne omkring Alvaro Morata og hans mulige skifte til FC Barcelona. Xavi er vild med idéen om at få Morata kørt i stilling allerede til januar, da Barca utvivlsomt har brug for en spidsangriber. Unge Ferran Jutgla har vist god figur mens Martin Braithwaite er på vej tilbage.

Danske Braithwaite har selv udtalt, at han har talt med Xavi og at han får en stor rolle når han er klarmeldt fra sin skade. Men bag kulissen arbejder Barca på at hente en spidsangriber ude fra og her er øjnene angiveligt rettet mod Alvaro Morata, som i dag spiller i Juventus på en lejeaftale fra Atletico Madrid. Og nu er der nyt i sagen.Ifølge Juventus-journalisten Romeo Agresti, så har Alvaro Morata accepteret en kontrakt med Barca, som skal løbe de kommende 18 måneder - altså frem til sommeren 2023. Dermed er spilleren og Barca enig og nu handler det om, at de tre involverede klubber skal enes. Atletico Madrid ejer Morata mens Juventus blot lejer ham.

Til gengæld løber Moratas lejekontrakt frem til sommeren 2022, så set med Juventus-briller skal de først have fundet en erstatning før de vælger at acceptere skiftet. Det er altså de tre involverede klubber, som nu skal få enderne til at hænge sammen før skiftet kan blive gennemført.

Men taget i betragtning af, at spilleren allerede har accepteret en aftale med Barca, er man altså et stort skridt nærmere et muligt skifte. Det forlød, at Memphis Depay skulle have været en del af aftalen, som Juventus kunne bruge som erstatning for at bryde lejeaftalen inden sommeren 2022, men angiveligt er italienerne ikke overbevist om at Memphis skulle være den rette mand.

Derudover meddeler Fabrizio Romano, at Atletico Madrid er klar til at sælge Alvaro Morata så han ikke længere er på kontrakt i klubben. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Journalist: Alvaro Morata er enig med Barca

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder