Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Journalist: Alvaro Morata er enig med Barca

Transfermarked - 31. december 2021Journalist: Alvaro Morata er enig med Barca

© Getty Images


Det er gået hurtigt med nyhederne omkring Alvaro Morata og hans mulige skifte til FC Barcelona. Xavi er vild med idéen om at få Morata kørt i stilling allerede til januar, da Barca utvivlsomt har brug for en spidsangriber. Unge Ferran Jutgla har vist god figur mens Martin Braithwaite er på vej tilbage.

Danske Braithwaite har selv udtalt, at han har talt med Xavi og at han får en stor rolle når han er klarmeldt fra sin skade. Men bag kulissen arbejder Barca på at hente en spidsangriber ude fra og her er øjnene angiveligt rettet mod Alvaro Morata, som i dag spiller i Juventus på en lejeaftale fra Atletico Madrid. Og nu er der nyt i sagen.Ifølge Juventus-journalisten Romeo Agresti, så har Alvaro Morata accepteret en kontrakt med Barca, som skal løbe de kommende 18 måneder - altså frem til sommeren 2023. Dermed er spilleren og Barca enig og nu handler det om, at de tre involverede klubber skal enes. Atletico Madrid ejer Morata mens Juventus blot lejer ham.

Til gengæld løber Moratas lejekontrakt frem til sommeren 2022, så set med Juventus-briller skal de først have fundet en erstatning før de vælger at acceptere skiftet. Det er altså de tre involverede klubber, som nu skal få enderne til at hænge sammen før skiftet kan blive gennemført.

Men taget i betragtning af, at spilleren allerede har accepteret en aftale med Barca, er man altså et stort skridt nærmere et muligt skifte. Det forlød, at Memphis Depay skulle have været en del af aftalen, som Juventus kunne bruge som erstatning for at bryde lejeaftalen inden sommeren 2022, men angiveligt er italienerne ikke overbevist om at Memphis skulle være den rette mand.

Derudover meddeler Fabrizio Romano, at Atletico Madrid er klar til at sælge Alvaro Morata så han ikke længere er på kontrakt i klubben. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

21 min. Ronald Koeman: "Når en præsident tvivler...
1 t. Vitor Roque vil til Barca, men hans fami...
2 t. Barcas lægehold er overraskede over hvor...
2 t. Gabriel Sans: “Selvfølgelig venter Messi...
2 t. LIGE NU: Messi venter på at Barca finder...
3 t. Ronald Araujo ventes at sidde ude mod El...
4 t. Robert Lewandowski....
5 t. Xavi og hans stab er bekymrede for holde...
6 t. LIGE NU: Tottenham og Barca er i avancer...
7 t. Arsenal har kig på Eric Garcia og vil fo...

Ugens mest læste

Seneste nyheder