Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Ferran Torres er stadig ikke indskrevet

Transfermarked - 10. januar 2022
Ferran Torres er stadig ikke indskrevet

© Getty Images


Ferran Torres er stadig ikke indskrevet i Barcas trup og noget tyder på, at det kommer til at trække ud. Mange troede, at Philippe Coutinhos afsked med klubben alene var nok, men det har det vist sig ikke at være. Der skal stadig findes luft i økonomibudgettet og det er der ikke lige nu.

Som det ser ud lige nu, så kan Ferran Torres ikke spille for Barca når de møder Real Madrid i den spanske Super Cup i Saudi Arabien onsdag aften. Han har døjet med en skade og været positiv for Covid-19, men selv hvis han kommer sig 100 procent, så vil han stadig ikke kunne spille.Såfremt en spiller ikke er registreret og dermed indskrevet i truppen, så må denne ikke spille. Derfor knokler man i Barca på for at finde formularen til at få indskrevet Ferran Torres hurtigst muligt. Ousmane Dembélé og Sergi Roberto er de to spillere, som klubber i disse dage jagter svar fra.

Dembélé har krævet en højere løn end hvad Barca kan tilbyde ham, så nu har klubben bedt ham om at give dem det sidste svar: Vil han blive i klubben og acceptere tilbuddet på bordet, eller vil han videre. Derudover har man i flere måneder forhandlet med Sergi Roberto, da hans kontrakt udløber til sommer. Så spørgsmålet er om han vil acceptere en stor lønnedgang for at forlænge eller om han vil væk til sommer. Håbet i Barca er, at begge accepterer at forlænge og dermed gå ned i løn så man bl.a. kan indskrive Ferran Torres. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

38 min. Jordi Alba er ikke sikker på en startpla...
1 t. Det ventes, at Xavi foretager flere ændr...
3 t. Barcas indkøbsplan for den resterende de...
4 t. Juan Foyth koster omkring 25 millioner e...
5 t. Juan Foyth er en spiller, som Barca lige...
6 t. Miralem Pjanic er favoritten til at erst...
6 t. Barca er klar til at gå i krig med Marti...
7 t. Joan Laporta: "Jeg nævner ingen navne, m...
8 t. Chelsea står klar til at fordoble Aubame...
9 t. Xavi har givet spillerne fri i dag. De v...

Ugens mest læste

Seneste nyheder