Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

de Boer: De Jong burde erstattet Busquets

Nyheder - 25. januar 2022




Frenkie de Jong har spillet under et massivt pres i denne sæson på grund af manglende præstationer. Kritikken er haglet nedover hollænderen, men Ronald de Boer mener at have svaret: De Jong skal have en anden position på banen.

- De konstante træner-ændringer har selvfølgelig også haft betydning for De Jong. Derudover fortsætter Busquets med at starte på midtbanen. Det er dér, at De Jong er bedst og det er der, at han kan løfte sit spil.

- De Jong burde erstattet Busquets på midtbanen. Frenkie kan forsvare godt, han er hurtigt og han fylder meget på banen. Busquets er en fantastisk spiller, men han har behov for beskyttelse inde på banen. Han holder holdet sammen, men hindrer samtidig De Jong i at udvikle sig.

- De Jong er fremtiden, det er Busquets ikke. Af og til ser man hvordan trænere og klubber holder fast i spillere, som burde have trukket sig for længe siden. Fremtiden på Barcas midtbane er De Jong, Gavi, Pedri og Nico. De udgør en fantastisk midtbane.

Ronald de Boer er altså ikke i tvivl om, at Busquets burde erstattes af Frenkie de Jong, som trods en 'ny' position alligevel har fået en masse kampe under bæltet i Barca-trøjen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


de Boer: De Jong burde erstattet Busquets

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder