Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Skuffet Morata vil til Barca til sommer

Transfermarked - 3. februar 2022Skuffet Morata vil til Barca til sommer

© Getty Images


Alvaro Morata var den udvalgte angriber af Xavi, men skiftet blev aldrig gennemført. Det den slags situation, som man ser i fodboldens verden. Morata var klar til at skifte og havde accepteret vilkårene i Barca, men Atletico Madrid ville ikke slippe ham til Barca.

Morata er udlejet fra Atletico Madrid til Juventus og selvom Juventus har hentet en af Europas skarpeste angribere i Dušan Vlahović, så endte det altså med at Morata måtte droppe drømmen om at rykke til Barca. Han rejste faktisk fra Torino til Madrid for at få det hele på plads med Atletico, men klubben nægtede og således blev det aldrig til noget og Barca gik i stedet efter Aubameyang, som i går blev bekræftet ny spiller.Da Morata forlod sit hotel i Madrid efter at han havde fået beskeden om, at han ikke skulle til Barca, var han tydeligvis skuffet. Han har nu rettet fokus til Juventus igen, hvor han i den resterende del af sæsonen skal forsøge at hjælpe holdet, men han har allerede tilbudt sig selv til Barca til sommer.

Til sommer håber Barca på, at der er flere penge at gøre godt med - bl.a. fra sponsorater og spillersalg - og derfor er klubbens klokkeklare mål at hente Erling Haaland ind. Skulle det ske, så skal Morata ikke forvente et opkald fra Barca, men i fodboldens verden ved man aldrig hvordan det går, så indtil videre er snakken sat på pause, men Barca har altså et tilbud på hånden fra Morata. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

27 min. Barca-legenden Ronaldinho fylder 43 år i...
1 t. Den tidligere Barca-spiller Antoine Grie...
3 t. Barca har har været i kontakt med Floria...
4 t. Flere af de erfarne spillere fra Real Ma...
5 t. Efter at have tabt El Clásico fandt Tcho...
6 t. La Liga-stilling med VAR (som i dag):
7 t. Efter El Clásico var Eric Garcia den før...
8 t. Barca ser stadig Ansu Fati som et talent...
9 t. Barca afholdt i går interne møder omkrin...
10 t. Alle i Barca forventer, at Frenkie de Jo...

Ugens mest læste

Seneste nyheder