Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Karantænefare: Alba skal passe på mod Espanyol

La Liga - 11. februar 2022Karantænefare: Alba skal passe på mod Espanyol

© Getty Images


Der er ingen naturlig afløser til Jordi Alba i truppen og derfor ønskede Xavi sig en venstreback i løbet af januars transfervindue, men målet om at hente Nico Tagliafico fra Ajax mislykkedes. Og nu står Jordi Alba til en karantæne og så må Xavi rokere rundt.

Således har Jordi Alba indtil nu i sæsonen indsamlet fire gule kort. Det femte udløser automatisk en karantænedag og hvis han får et gult kort mod Espanyol, vil han misse det svære opgør ude mod Valencia. Her vil Xavi nødigt misse truppens bedste venstreback.

I Espanyols forberedelser til kampen vil emnet helt sikkert komme på bordet og derfor kommer man utvivlsomt til at se Espanyol-spillerne gå hårdt til Alba og angribe ned mod ham, da de ved, at han skal passe på for ikke at gå i karantæne i en så svær kamp som det er ude mod Valencia.

Tidligere i sæsonen har Gerard Piqué og Gavi allerede afsonet karantæne for at skrabe fem gule kort til sig. Ez Abde og Alba er lige nu de eneste på fire gule kort mens Lenglet, Eric Garcia, Frenkie de Jong og ikke mindst Ter Stegen har samlet tre gule kort.

Memphis, Nico, Mingueza og Araujo har alle samlet to gule kort mens Ferran Jutgla, Umtiti og Roberto har fået et enkelt gult kort i løbet af sæsonen. Desuden det samme antal som Philippe Coutinho, der dog nu er udlejet til Aston Villa, hvor han ser ud til at have genfundet glæden på banen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

18 min. Sergio Ramos: "Score mit første mål mod ...
1 t. Pablo Torre, som er udlejet til Girona, ...
3 t. FC Barcelona er på ingen måde bekymret f...
5 t. Victor Osimhen: "Da jeg var yngre var mi...
7 t. Der er primær usikkerhed omkring Joao Ca...
9 t. Gavi og Gündogan starter mod Sevilla. Al...
10 t. Robert Lewandowski starter mod Sevilla. ...
11 t. Mendilibar (Sevilla-træner): "Hvordan vi...
12 t. Juan Mirandas kontrakt hos Real Betis ud...
13 t. Xavi: "Vi behandler Lamine Yamal som en ...

Ugens mest læste

Seneste nyheder