Annonce


Annonce

Annonce

Ancelotti bekræfter: Benzema ude af El Clásico

El Clasico - 19. marts 2022
Op til El Clásico i morgen aften har Real Madrids største bekymring været formstærke Karim Benzema, som har det med at score mål i de store kampe - og specielt mod FC Barcelona. Men han kom til skade mod Mallorca i mandags og i dag bekræfter Real Madrids træner Carlo Ancelotti, at franskmanden ikke er med.

Hvis Real Madrid har brug for mål, så sætter de deres lid til Benzema. Han er topscorer i La Liga og var manden bag den store triumf i Champions League mod PSG, men i morgen aften skal Barca-forsvaret ikke forberede sig på at spille mod Benzema.- Benzema kommer ikke til at spille i morgen mod Barca, bekræftede Ancelotti på dagens pressemøde forud for El Clásico. Desuden kunne træneren fortælle, at Mendy heller ikke kommer i spil. Han har også været tvivlsom op til kampen.

Historierne omkring Benzema var ellers positive ved den seneste undersøgelse, men han trænede altså ikke med holdet fredag og i dag lørdag er han så endegyldigt meldt fraværende op til verdens største fodboldkamp på klubplan. Benzema er suveræn topscorer i La Liga med 22 mål mens andenpladsen - holdkammerat Vincius - og Enes Ünal begge er nede på 14 mål. Derudover topper Benzema også assistlisten med 11 af slagsen, så det er et stort tab for Real Madrid. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Ancelotti bekræfter: Benzema ude af El Clásico

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder