Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Raphinha er åben for Barca-skifte til sommer

Transfermarked - 23. marts 2022




Barca har set sig varme på Leeds' Raphinha, som har gang i en storslået sæson. Det er specielt Xavi, som er vild med idéen om at krydre sit hold med Raphinha og Barca har allerede været i kontakt med Raphinhas agent, som er Deco. Kontakten har været der siden den 9. marts, meddeler transferjournalisten Fabrizio Romano.

Mange store europæiske klubber følger Raphinha tæt, men angiveligt skulle han være klar til at skifte til FC Barcelona når sommerens transfervindue åbner. Han har kontrakt i Leeds frem til 2024, så det bliver ikke en fri transfer. Til gengæld har Barca endnu ikke kontaktet Leeds for at gøre brug af interessen.



Barca afventer situationen for ikke at presse prisen op og desuden er Raphinha ikke den eneste spiller på Barcas transferliste, så klubben ønsker ikke at foretage unødvendige skridt, der kan være med til at øge prisen på spilleren.

Der er adskillige kantspillere på Barcas liste og interessen udspiller sig i forbindelse med Dembélés og Adama Traorés situationer. Adama er kun på leje og hvis ikke Barca kan enes med Wolverhampton om en permanent aftale, så kan Raphinha komme ind for Adama. Omvendt udløber Dembélés kontrakt til sommer og hvis ikke den bliver forlænget, så kan det altså være for at erstatte franskmanden, at Raphinha kommer ind.

Ifølge Sport er Barca forrest i jagten på Raphinha. Her er de foran klubber som Liverpool, Manchester United og Bayern München. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Raphinha er åben for Barca-skifte til sommer

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder