Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Kæmpe mosaik venter kvindernes El Clásico

El Clasico - 26. marts 2022
Kæmpe mosaik venter kvindernes El Clásico

© FC Barcelona


Det bliver den første kamp nogensinde for Barcas kvinder på Camp Nou med fans på lægterne når de tager imod Real Madrid i Champions League. Til den specielle begivenhed har klubben valgt at der skal en stor mosaik til at motivere og skabe en forrygende ramme.

I Barca er det ingen hemmelighed, at man investerer stort på kvndefodbold og det gør da også at Barcas kvinder er en magtfaktor i Spanien og Europa. Senest slog de Real Madrid med 3-1 på udebane i Champions League og nu skal returkampen spilles på Camp Nou.Mosaikken vil som altid bestå af Barcas røde og blå farver samt røde og gule farver som symboliserer det catalanske flag og lighed mellem køn i sportens verden. Siden 7. marts 1992, hvor klubben for første gang havde en mosaik på stadion, har der i alt været 77 af slagsen. Men dette bliver den første til en kamp for klubbens kvindehold. Hvis Barca går videre, vil de være klar i semifinalen af Champions League.

Teksten 'More than Empowerment' vil fremgå på langsiden mens det kvindelige symbol vil dukke op bag de to mål. Kampen spilles onsdag den 30. marts, hvor holdet skal bibeholde håbet om at forsvare Champions Legaue-trofæet og muligheden er der i den grad, da Barca altså vandt den første kamp med 3-1. Desuden forventer Barca, at rekorden for flest tilskuere til en kvindekamp bliver slået.

Billettene blev udsolgt lynhurtigt og derfor forventes der fuldt hus på Camp Nou på onsdag. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

19 min. Barca har bedt Chelsea om at betale 30 m...
1 t. Jordi Alba er ikke sikker på en startpla...
2 t. Det ventes, at Xavi foretager flere ændr...
3 t. Barcas indkøbsplan for den resterende de...
4 t. Juan Foyth koster omkring 25 millioner e...
5 t. Juan Foyth er en spiller, som Barca lige...
6 t. Miralem Pjanic er favoritten til at erst...
6 t. Barca er klar til at gå i krig med Marti...
7 t. Joan Laporta: "Jeg nævner ingen navne, m...
8 t. Chelsea står klar til at fordoble Aubame...

Ugens mest læste

Seneste nyheder