De Jong og Memphis slog Danmark 4-2

Landskampe - 27. marts 2022

Både Frenkie de Jong og Memphis Depay startede på banen, da Holland i aftes tog imod Danmark i en venskabskamp. Kampens helt store samtaleemne var Christian Eriksen, som gjorde comeback på landsholdet efter den triste episoden i Parken under EM.

Eriksen kunne dog fra bænken se til mens Bergwijn bragte Holland i front efter et kvarter, men Danmark slog lynhurtigt tilbage igen ved Vestergaard mens Holland lige så hurtigt snuppede føringen igen ved Ake. Inden der var spillet en halv time var der altså kommet tre mål.

Syv minutter før pausen øgede Memphis Depay så til 3-1 på straffespark og i anden halvleg fik hele stadion noget at juble over sammen. Christian Eriksen blev nemlig sendt på banen og han skulle kun bruge meget få sekunder på banen før han bankede bolden op i hjørnet således der stod 3-2 på måltavlen. Lige lidt hjalp det dog, da Bergwijn på oplæg fra De Jong scorede til slutresultatet 4-2.

Næste opgave for Memphis Depay, De Jong og Holland er hjemme mod Tyskland på tirsdag. Tyskerne slog Israel i aftes med 2-0, hvor Marc-André ter Stegen fik lov til at stå første halvleg. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder