Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Polkadot igen en mulighed: 20 mio. euro hver sæson

Nyheder - 14. maj 2022
Polkadot igen en mulighed: 20 mio. euro hver sæson

© FC Barcelona


FC Barcelona har i løbet af de seneste mange uger jagten en sponsor, som ønsker at betale for deres navn på spilletrøjens ærme. Egentlig havde Barca afskrevet Polkadot, men nu skriver adskillige medier, at en handel med netop Polkadot er tæt på at være en realitet.

Barca har prissat deres ærme til 20 millioner euro for hver sæson og det er angiveligt noget, som Polkadot er interesseret i, skriver Mundo Deportivo og Sport. Således vil Polkadots navn dukke op på spilletrøjens ærme fra den kommende sæson, men det kræver, at handlen bliver lukket og Barca håber på, at den lukkes inden at klubben offentliggører hjemmebanetrøjen næste måned.

I løbet af juni vil både hjemme- og udebanetrøjen blive offentliggjort mens tredjetrøjen ventes at se lyset i løbet af august. Alle parter er interesseret i, at handlen lukkes inden at hjemmebanetrøjen sendes i handlen således at sponsoren kan få mest muligt ud af det.

Barca vurderes også tæt på at sælge 49% af BLM (Barça Licensing & Merchandising) hvilket vil indbringe dem i omegn af 320 millioner euro (2,3 milliarder kroner). Desuden arbejder klubben også på CVC-aftalen - men som det ser ud lige nu, så er der ingen handler lukket og mens klubben samtidig skal forsøge at forstærke truppen forud for næste sæson, så er der altså aktivitet døgnet rundt i håbet om, at alt går op i en højere enhed. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

17 min. Ronald Araujo: "En besked til vores fans...
49 min. Joan Laporta er meget tæt på at give det...
3 t. Dani Alves: "Mit ønske er at fortsætte h...
3 t. Ronald Araujo: "Næste sæson vil Xavi hav...
4 t. Xavi: "Jeg kan kun tale positivt om Demb...
4 t. Spillerne blev kørt til lufthavnen klokk...
4 t. Truppen, som er rejst med til Australien...
5 t. Dembélé er meget tæt på PSG. Han har ikk...
5 t. Alemany: "Vi har talt med Gavis agent ov...
6 t. Alemany: "Der har slet ikke været nogen ...

Ugens mest læste

Seneste nyheder