Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Medie: Lenglet nærmer sig Tottenham

Transfermarked - 28. juni 2022




Så er der endelig ved at være bid. Clement Lenglet rygtes i disse timer til engelske Tottenham, som angiveligt har er tæt på at byde på ham. Barca har gjort det klart, at han ikke skal forvente meget spilletid i næste sæson og at det vil gå udover hans deltagelse ved VM til vinter.

Lenglet har holdt døren åben for et skifte og i løbet af de seneste par dage er han blevet overbevist om, at et skifte er bedst for ham. Der er endnu ikke et bud på bordet, ifølge Calciomercato, men Tottenham pønser på at komme med et bud. Barca har ingen interesse i at drage forhandlingerne langt ud og vil egentlig bare af med Lenglet - selvom de ikke kommer til at slippe ham for en slik.



Xavi tog en snak med Lenglet inden sæsonen sluttede og gjorde det klart for franskmanden, at sommerens transfervindue kommer til at byde på større ændringer. Andreas Christensen er sikret mens klubben forsøger at hente Jules Koundé til klubben. I forvejen er både Piqué og Araujo foran Lenglet, så spilletid bliver der ikke meget af for franskmanden.

Barca håber, at man kan lukke en aftale i løbet af den første uge af juli så man kan begynde at fokusere på de øvrige spillere, som også skal ud af klubben denne sommer. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Medie: Lenglet nærmer sig Tottenham

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder