Annonce


Annonce

Annonce

Officielt: Barca henter Franck Kessié

Transfermarked - 4. juli 2022




En ny signing er på plads. FC Barcelona meddeler, at Franck Kessié skifter til klubben på en fri transfer efter at hans kontrakt udløb i AC Milan den 30. juni 2022. Dermed forstærkes midtbanen og Kessié kan nu kalde sig selv for FC Barcelona-spiller.

Kessié skriver under på en kontrakt, der løber frem til den 30. juni 2026 og derudover bliver han udstyret med en frikøbsklausul der lyder på hele 3,7 milliarder kroner. Dermed er det endeligt offentliggjort, at midtbanespilleren rykker til Barca.



Hans kontrakt i AC Milan udløb for få dage siden, men i og med at hans har haft under et halvt år tilbage af sin kontrakt siden januar, har Barca gerne måtte forhandle med ham. Det tog ikke længe før parterne blev enige om en aftale, men først nu er den altså offentliggjort.

Nu afventer man blot nyheden om, at danske Andreas Christensen også skifter til FC Barcelona. Den nyhed ventes inden længe.

25-årige Kessié spillede 127 kampe for AC Milan og scoret 25 mål. Derudover har han 58 landskampe på CV'et med seks mål til følge. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Officielt: Barca henter Franck Kessié

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder