Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barca og Jules Koundé enig om kontrakt

Transfermarked - 6. juli 2022Barca og Jules Koundé enig om kontrakt

© Getty Images


FC Barcelona er på jagt efter en ny forsvarsspiller efter at klubben for nyligt bekræftede tilgangen af Andreas Christensen. Både Clement Lenglet og Samuel Umtiti er på vej ud af klubben og derfor vil Xavi have to mand ind.

Rygterne har længe gået på, at Barca er interesserede i Sevillas Jules Koundé og nu kan Gerard Romero fortælle, at Barca og Koundé er blevet enig om en kontrakt. Det skulle være sket i går, hvor der igen var kontakt mellem parterne. Desuden har Sevilla allerede lavet en afskedsvideo til Koundé, så de er forberedte på, at han smutter denne sommer.Det er dog ikke nok at Barca kun er enig med Koundé om de personlige vilkår. Barca skal også overbevise Sevilla om en pris og ifølge Romero er der allerede avancerede forhandlinger. Det er blot to dage siden, at Sevillas sportsdirektør kunne fastslå, at der slet ingen snak er med Barca, men det lader altså til at kontakten er der nu.

Chelsea var også interesseret i at hente Koundé denne sommer, men forsvarsspilleren er slet ikke i tvivl om, at hvis Barca kan købe ham fri, så er det hans prioritet. Ligesom tilfældet var det med Franck Kessié, som havde flere tilbud - endda også i januar - men han foretrak Barca, som for mange måneder siden gjorde ham bemærket omkring deres interesse. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Lige nu Jordi Alba: "Jeg kommer til at savne Xav...
2 t. Joan Laporta: "Alba har været så venlig,...
4 t. Joan Laporta: "Tak, Alba. Din afgang har...
6 t. Julian Araujo og Jordi Alba....
7 t. Ved Jordi Albas afskedsceremoni gik Demb...
8 t. Barca har ikke Ansu Fati med i planerne ...
9 t. Spilleragenten Pini Zahavi har tilbudt G...
10 t. Sæsonens La Liga-hold ifølge The Athleti...
11 t. Villarreal er ikke interesseret i at for...
11 t. Karim Benzema: "Min favorit modstander? ...

Ugens mest læste

Seneste nyheder