Annonce


Annonce

Annonce

Sevilla fjerner Koundé fra deres officielle butik

Transfermarked - 16. juli 2022
Jules Koundés agent var i kontakt med Chelsea indtil Barca kom på banen. Ifølge flere medier har Koundé givet Sevilla klar besked om, at de skal vente på, at Barca indleder forhandlinger, da han er opsat på at skifte til klubben og i går kom der en ny ledetråd.

Det er lidt af et puslespil, da Chelsea stadig er interesseret i Koundé selvom de netop har offentliggjort Kalidou Koulibaly. Chelsea-træner Thomas Tuchel udtalte nemlig at to forsvarsspillere er skiftet væk fra klubben (Rüdiger og Andreas Christensen) og derfor skal to nye ind. Med Koulibaly har de allerede sikret den ene og derfor vil Chelsea have endnu en - og her peger deres pil på Koundé.Men Barca har - ligesom med Lewandowski og Raphinha - bedt Koundé om at vente på dem. Det har han gjort hidtil og ifølge Gerard Romero vil Barca rette al fokus på Koundé nu, hvor Lewandowski-handlen er på plads. Og Sevilla har da også indset, at Koundé næppe spiller i klubben i næste sæson.

Først og fremmest har Sevilla-træner Lopetegui bekræftet, at Koundé er på vej væk og dernæst kunne Alvaro Munoz smække et billede op på Twitter som tydeligt viser, at Sevilla har fjernet Koundé fra deres officielle butik. Dermed tyder alt altså på, at Koundé er fortid i Sevilla og spørgsmål er nu hvor han lander henne.

Mundo Deportivo erfarer, at Barca først kan købe Koundé når den anden finansielle aftale er på plads hvilket sker inden længe. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Sevilla fjerner Koundé fra deres officielle butik

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder