Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barca vil have Piqué og Busquets ned i løn igen

Nyheder - 4. august 2022
Barca vil have Piqué og Busquets ned i løn igen

© Getty Images


Da Joan Laporta kom til som præsident i 2021 varede det ikke længe før han ønskede, at flere spillere skulle gå ned i løn. Kaptajnerne gik forrest og accepterede lønnedgangen, men nu ønsker Barca at Piqué og Busquets igen går ned i løn - ellers kan det give udfordringer.

Barcas lønudgift er stadig alt for høj og det arbejder klubben hele tiden på. De vil have løntunge spillere ud af klubben og erstatte dem af spillere, som accepterer en lavere løn. Lewandowski, Raphinha og de øvrige nye spillere er alle kommet til klubben og accepteret en løn, som er under lønloftet, Laporta har sat.Men ifølge Gerard Romero kan det give nye udfordringer hvis ikke Piqué og Busquets går ned i løn. Selvsamme Romero meddelte i går, at Busquets' agent var at finde på klubbens kontor - muligvis for at tale om en ny lønnedgang. Om spillerne er klar til at ofre sig igen vides endnu ikke, men det kan få konsekvenser for klubben hvis ikke spillerne går ned i løn.

Når dagen er omme er det næppe spillernes skyld, at klubben kan løbe i problemer hvis ikke spillerne går ned i løn. Men klubben arbejder benhårdt på at få enderne til at passe sammen og de ønsker hurtigst muligt at få registreret de nye spillere og er derfor i daglig kontakt med La Liga.

Spørgsmålet bliver om Busquets og Piqué - og måske også Alba - er klar til at reducere deres løn endnu engang. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

47 min. Det ventes, at Xavi foretager flere ændr...
1 t. Barcas indkøbsplan for den resterende de...
3 t. Juan Foyth koster omkring 25 millioner e...
4 t. Juan Foyth er en spiller, som Barca lige...
5 t. Miralem Pjanic er favoritten til at erst...
5 t. Barca er klar til at gå i krig med Marti...
6 t. Joan Laporta: "Jeg nævner ingen navne, m...
7 t. Chelsea står klar til at fordoble Aubame...
8 t. Xavi har givet spillerne fri i dag. De v...
8 t. Officielt: Alex Collado udlejes til Elch...

Ugens mest læste

Seneste nyheder