Annonce


Annonce

Annonce

Xavi forsikrer: Ingen er skadet

Skader - 14. august 2022




FC Barcelona skuffede fælt mod Rayo Vallecano i går, da det hjemme på Camp Nou kun blev til 0-0 i deres åbningskamp i La Liga. Barca tabte begge kampe til Rayo i sidste sæson, og i går formåede de for tredje kamp at gå fra banen mod madrilenerne uden at score mål.

Xavi erkendte efter kampen, at holdet var mere nervøs end tidligere og at effektiviteten manglede. Men lige ved slutfløjt var det dog et andet samtaleemne, som også kom på bordet: Skader. Først og fremmest udgik Pedri fordi, at han fik et slag. Lige inden slutfløjt landede Kessié forkert og lå i græsset med ondt i foden. Slutteligt tog Dembélé sig til baglåret og der var frygt for skader hos alle tre.

Efter kampen forklarede Xavi, at Pedri fik et slag og at undersøgelser viste, at han ikke er skadet. Derudover har Kessié det fint og Xavi bekræftede, at ingen har pådraget sig en skade hvilket er gode nyheder forud for den kommende svære udekamp mod Real Sociedad.

Her må Barca undvære Sergio Busquets, som dummede sig i går, da han fik et rødt kort i slutningen af kampen. Busquets var generelt ikke på topniveau i går, men Rayos spil betød da også at Barca måtte bruge Busquets rigtig meget hvilket han ikke helt kunne følge med til. I hvert fald skal Xavi nu finde ud af, hvem han vil bruge som Busquets' erstatning mod Real Sociedad. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Xavi forsikrer: Ingen er skadet

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder