Annonce


Annonce

Annonce

Xavis sejrsprocent: Dårligste de sidste 20 år

Nyheder - 14. august 2022
Xavi formåede i sidste sæson at føre Barca til Champions League i denne sæson, da han kom til klubben. Ronald Koeman formåede ikke at få meget ud af sin trup og henover sommeren har Xavi fået nærmest alle de spillere, som han har peget på. Men den første kamp, hvor der var noget på spil, var en skuffende en af slagsen.

Under pre-season leverede Barca nogle flotte resultater og ikke mindst flot spil, men mod Rayo ramte man ikke topniveau og det lykkedes aldrig at score mål hvorfor man allerede har tabt to point i La Liga. Sæsonen er lang og meget kan nå at ske - men faktum er, at Xavi over de seneste 20 år i klubben har den dårligste sejrsprocent efter 38 kampe i spidsen for holdet.I disse 38 kampe er det kun blevet til 20 sejre hvilket giver en sejrsprocent på sølle 52,63%. Det er dårligere end Ronald Koeman, som havde 58,21%, Setién med 64% samt Ernesto Valverde med 66,90%. Tallene kan man dog ikke rigtig bruge til noget lige nu. I sidste sæson opnåede Xavi målet om at ende i top fire. Da han blev hyret var det med øje for at sikre sig Champions League til denne sæson, så det mål blev opnået.

I denne sæson er der kun spillet én kamp, så der er nok tid til at forbedre holdet på og desuden ventes Barca at forstærke sig yderligere med Bernardo Silva og Marcos Alonso. Det er i hvert fald klubbens prioritet lige nu. Om Xavi kan forbedre sin sejrsprocent må tiden vise - men faktum er faktum: Over de seneste 20 år ligger Xavi i bunden. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Xavis sejrsprocent: Dårligste de sidste 20 år

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder