Annonce


Annonce

Annonce

Andreas Christensen er tvivlsom til kampen i aften

Skader - 28. august 2022




Andreas Christensen har nu rent officielt fået mere konkurrence nede i forsvaret, da Jules Koundé i går blev registreret og dermed kan Xavi også regne med franskmanden. Til kampen i aften er det helt åbent hvem der skal spille i det centrale forsvar.

Alt tyder på, at Roberto og Balde tager sig af kanterne mens midterforsvaret er godt besat og derfor svært at vurdere hvem der skal starte. Men det bliver måske helt uden Andreas Christensen. Journalisten Javi Miguel erfarer således, at AC ikke føler sig tilpas og er ramt af feber hvorfor Xavi med al sandsynlighed vælger at se bort fra danskeren når træneren i dag udtager sin trup til kampen.



Barca møder Valladolid i aften og med eller uden AC skal Barca kunne vinde sådan en kamp, men for AC selv vil det være ærgerligt at skulle misse gyldne minutter hvis ikke han formår at komme ovenpå til tiden. Der er ingen officiel melding fra Barca endnu, men det ventes at komme inden længe i forbindelse med at Xavi udtager sin trup. Her vil Jules Koundé dog være med for første gang til en officiel kamp.

FC Barcelona og Valladolid tørner sammen på Camp Nou i aften klokken 19.30. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Andreas Christensen er tvivlsom til kampen i aften

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder