Annonce


Annonce

Annonce

Braithwaite matchvinder i første kamp for Espanyol

La Liga - 4. september 2022
Xavi havde ikke brug for Martin Braithwaite og havde ham derfor ikke i sine planer hvorfor danskeren for et par måneder siden fik den triste besked om, at han skulle finde sig en ny klub. Som bekendt trak det ud, men for nyligt skiftede han så til Espanyol.

Barca og Braithwaite kom endelig til enighed i slutningen af transfervinduet, da klubben kunne meddele, at parterne havde ophævet kontrakten mellem hinanden. Kort tid efter kunne Espanyol så præsentere Martin Braithwaite på en fri transfer og dermed kan han altså blive boende i Barcelona.I dag var han så på banen, da han startede inde for Espanyol i udekampen mod Athletic Bilbao. Der stod 0-0 langt inde i kampen og det lignede længe en uafgjort, indtil Braithwaite fik bolden i fødderne og undgå to modstandere før han smækkede bolden i kassen. Kampen sluttede 0-1 og dermed blev Braithwaite altså matchvinder i sin debutkamp for Espanyol.

Få minutter efter blev han pillet ud og erstattet af Dani Gomez, men kort tid efter kunne danskeren glæde sig over, at han havde afgjort den første kamp for sin nye klub. I slutningen af december er Braithwaite tilbage på Camp Nou når Barca tager imod Espanyol. Det omvendte opgør - på Espanyols bane - afvikles til maj.

Du kan se Braithwaites mål for Espanyol her Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Braithwaite matchvinder i første kamp for Espanyol

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder