Annonce


Annonce

Annonce

Ansu Fati dedikerede sit mål til den ramte Cádiz-fanen

La Liga - 11. september 2022
FC Barcelona og Cádiz mødtes i går i Andalusien og det skulle vise sig at blive en kamp, der blev overskygget af en trist og uhyggelig hændelse på lægterne. En tilskuer fik det så dårligt, at en hjertestarter måtte i brug og kampen blev siden afbrudt i næsten en hel time.

Nede på banen kunne man se spillerne med bekymrede miner før dommeren bad dem om at begive sig ned i omklædningsrummet. Undervejs var der også en anden tilskuer, som besvimede på lægterne, men heldigvis kunne det konstateres, at begge overlevede og dommeren besluttede sig for at spille de sidste otte minutter færdige.Barca var oppe med 0-2 da hændelsen skete, men scorede yderligere to gange efter at kampen blev sat i gang igen. Ansu Fati stod for kampens tredje mål og valgte at dedikere sit mål til den ramte Cádiz-fan og hans familie. Det skrev han på Twitter efter opgøret.

- I dag (igår) er det mindst vigtige fodbolden. Jeg ønsker en hurtig bedring til Cádiz-fanen. Jeg dedikerer mit mål til ham og hans familie, skrev Ansu Fati efterfulgt af et billede hvor han nærmest undskylder for sit mål til Cádiz' fans efter netop at have scoret imod dem.

Efterfølgende scorede Dembélé også et mål hvorfor kampen sluttede 0-4 og dermed er Barca klar til opgøret mod Bayern München i Champions League. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Ansu Fati dedikerede sit mål til den ramte Cádiz-fanen

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder