Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Status på de fire skadede Barca-spillere

Skader - 23. september 2022Status på de fire skadede Barca-spillere

© Getty Images


Så er landskampene i gang. For cheftrænere rundt omkring i klubberne er det aldrig en sjov periode, da de ikke ved om de får spillerne hjem i hel tilstand eller om skaderne har indhentet dem. For Barca har det skadesmæssigt været en god start på sæsonen, men i går gik det glat.

Helt galt gik det dog heldigvis ikke. Først og fremmest pådrog Jules Koundé sig en muskelskade og han ventes ude i 2-3 uger. Dernæst havde Ousmane Dembélé også ubehag da han forlod kampen mod Østrig, men umiddelbart skulle han have det fint og være med mod Danmark denne weekend.Hos Holland gik Memphis Depay i stykker og her er det stadig uvist, om han må sidde ude længe. Umiddelbart er der tale om et par uger. Endeligt blev Frenkie de Jong skiftet ud og efter opgøret slog landstrænr Louis Van Gaal fast, at midtbanespilleren blev taget ud, da han mærkede lidt, men for at undgå yderligere skade valgte man altså at pille ham ud.

Overordnet set er det altså Koundé og Memphis, som kom slemmest til skade uden det dog for alvor vælter korthuset. De Jong og Dembélé ventes begge at spille i den kommende landskamp, men i Barca håber man helt sikkert på, at de begge får lov til at sidde over.

Robert Lewandowski fik også en hård medfart i kampen mod Holland, men han har heldigvis ingen ubehag. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

25 min. Sergio Ramos: "Score mit første mål mod ...
1 t. Pablo Torre, som er udlejet til Girona, ...
3 t. FC Barcelona er på ingen måde bekymret f...
5 t. Victor Osimhen: "Da jeg var yngre var mi...
7 t. Der er primær usikkerhed omkring Joao Ca...
9 t. Gavi og Gündogan starter mod Sevilla. Al...
10 t. Robert Lewandowski starter mod Sevilla. ...
11 t. Mendilibar (Sevilla-træner): "Hvordan vi...
12 t. Juan Mirandas kontrakt hos Real Betis ud...
13 t. Xavi: "Vi behandler Lamine Yamal som en ...

Ugens mest læste

Seneste nyheder