Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

9 frie spillere, som Barca har på radaren

Transfermarked - 10. oktober 20229 frie spillere, som Barca har på radaren

© Getty Images


FC Barcelona har allerede en stor liste klar frem mod både januars og sommerens transfervindue, hvor holdet igen kan forstærkes. Det er specielt til sommer, at der forventes aktivitet på Camp Nou igen, da adskillige spillere, som klubben er interesseret i, kan skifte gratis.

Denne sommer så man hvordan flere spillere foretrak at spille for Barca til en lav løn end at skifte til en anden klub og få en højere løn. Raphinha og Lewandowski var i blandt disse og til sommer forventes det samme scenarie at ske. Barca har mange spillere på listen over potentielle transfers til sommer, men ni af dem snupper overskrifterne, da de kan skifte på en fri transfer sommeren 2023.Den første og måske vigtigste kandidat er Lionel Messi. Hans kontrakt i PSG udløber til sommer og Barca med Joan Laporta i spidsen er interesseret i at hente ham tilbage til klubben. Derudover figurerer Real Madrid-spilleren Marco Asensio også på listen og ved hans seneste interview afviste han ikke at skifte til Barca - han kunne ikke sige noget på daværende tidspunkt, fortalte han.

De 9 frie spillere i 2023
- Iñigo Martínez
- Lionel Messi
- Marco Asensio
- Jorginho
- Milan Skriniar
- N'Golo Kanté
- Jose Gaya
- Youri Tielemans
- Diogo Dalot

Der er tale om spillere på forskellige positioner og der er da også nogle positioner i dag, hvor Xavi ønskede sig bedre spillere. Højrebacken er en af dem mens det er en nødvendighed at finde en erstatning for Sergio Busquets til sommer.

Barca vil have penge på lommen til at købe spillere til sommer, men kan man overtale nogle af de transferfrie spillere til at skifte, så vil det utvivlsomt være en stor gevinst. Hvem ønsker du at se i klubben til sommer af de ni spillere? Deltag i vores afstemning herunder.Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

44 min. Der er kontakt mellem Joan Laporta og Li...
1 t. Lluís Flaquer: "For mig er kampagnen mod...
3 t. LIGE NU: Barca vil tilbyde Messi en kont...
3 t. En journalist fra Madrid, der er tæt på ...
4 t. Barca og Real Madrid var i gang med at f...
5 t. Ronald Koeman: "Det er korrekt, at jeg h...
6 t. Ronald Koeman: "Ja, jeg sagde farvel til...
8 t. Ronald Koeman: "Som træner har man altid...
10 t. Ronald Koeman: "I slutningen af den førs...
12 t. Ronald Koeman: "Alle de unge spillere so...

Ugens mest læste

Seneste nyheder