Annonce


Annonce

Annonce

Ter Stegen fortsætter: Ny rekord!

La Liga - 24. oktober 2022




FC Barcelonas forsvar er i den grad blevet forstærket i denne sæson og derudover har Marc-André ter Stegen fundet den gode form frem. Den tyske keeper har været et mur i denne sæson og har kun lukket mål ind i to kampe ud af i alt 11 i La Liga i denne sæson.

Isak fra Real Sociedad var den første til at score mod Ter Stegen og siden slog tyskeren sin egen rekord ved at holdet buret rent i 636 minutter før Benzema, Valverde og Rodrygo scorede i El Clásico. Men med clean sheets i de efterfølgende kampe mod Villarreal og Athletic Bilbao er Ter Stegen nu oppe på ni clean sheets i 11 kampe.



Jan Oblak, Claudio Bravo and Víctor Valdés i henholdsvis 2020/21, 2014/15 og 2011/12 er nu blevet sat til vægs af Ter Stegen. De tre keepere holdt således buret rent i otte af de første 11 kampe hvilket Ter Stegen nu har toppet. Tyskeren har muligheden for at udbygge sin personlige rekord i de kommende kampe.

Tager man udgangspunkt i hjemmekampene så har Ter Stegen slet ikke lukket mål ind i ligaen i denne sæson. Seks ligakampe har fundet sted på Spotify Camp Nou og Ter Stegen har kunne gå glad i seng efter hver kamp.

I de kommende ligakampe møder Barca således Valencia, Almeria, Osasuna og Espanyol hvor Ter Stegen får muligheden for at udbygge sin rekord. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Ter Stegen fortsætter: Ny rekord!

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder