Annonce


Annonce

Annonce

Busquets har måske spillet sin sidste CL-kamp

Champions League - 27. oktober 2022
Sergio Busquets har i mange år været fast mand på FC Barcelonas midtbane, men i denne sæson har han for alvor haft ryggen mod muren. Det er specielt efter de store kampe, at han har modtaget kritik, ligesom man ser ham som unødvendig i de mindre kampe.

Hans legendestatus kan man ikke tage fra ham og Xavi har igennem sine startopstillinger gjort et klart, at han fuldt og fast tror på sin tidligere holdkammerat, men måske spillede han sin sidste Champions League-kamp i går, da FC Barcelona fik smæk af Bayern München - endnu en gang.Således fik Busquets et gult kort i løbet af kampen og dermed er han i karantæne til opgøret mod Viktoria Plzen, som er den sidste kamp i turneringen for Barca i denne omgang. I og med at Sergio Busquets har kontraktudløb til sommer, så kunne det meget vel have været hans sidste kamp i Champions League.

Busquets ønskede i sommers ikke at forlænge sin kontrakt, da han gerne vil kunne skifte gratis til sommer. Han føler, at han er i gang med sin sidste sæson i Barca og at han har fortjent friheden til selv at vælge klub ved kontraktudløb - altså at ingen klubber skal betale for at hente ham.

Taget Busquets' karriere i betragtning er det en utrolig ærgerlig måde at slutte af på hvis det skulle vise sig at være den sidste kamp i turneringen. Om ikke andet skal Barcas styrmand nu hjælpe holdet til succes i La Liga, Copa del Rey og Europa League. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Busquets har måske spillet sin sidste CL-kamp

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder