Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Alba: Jeg hørte aldrig noget om Inters bud

Transfermarked - 14. november 2022Alba: Jeg hørte aldrig noget om Inters bud

© Getty Images


Da sommerens transfervindue var åbent var FC Barcelonas ledelse utrolig aktive med mange handler - både ind og ud. I 11. time var en opsigtvækkende handel på vej, da det pludselig blev rapporteret, at klubben havde accepteret et bud fra Inter på Jordi Alba.

Jordi Alba var ikke udset nogen stor rolle i denne sæson og nu, hvor sæsonen er skudt i gang, er det da også tydeligt at se, at Xavi har mere tillid til Alejandro Balde, der har taget imod udfordringen og virkelig vist prøver på sine kvaliteter. Alba hørte dog aldrig til Inters bud. Det fortæller han i et interview med avisen Sport inden han tager til Qatar med Spanien.

- Jeg fokuserer ikke på, om det er fair eller unfair (At han blev udtaget til VM). Det er forskelligt år til år, men jeg tager afsted med entusiasme og jeg føler mig virkelig klar til at spille.

- I dag er mit forhold til Xavi anderledes. Han er chefen og jeg skal derfor respektere hans beslutninger. Det, som jeg kan fortælle er, at hele holdet står bag træneren 100 procent. Vi er alle meget tætte.

- Når dagen er omme så arbejder ledelsen for klubbens bedste og jeg gør det samme. Mit forhold til præsident Laporta har altid været godt. Han er en stor Barca-fan og det samme er jeg. Vi er to mænd, som siger tingene lige ud og jeg har stor respekt for ham.

- Jeg hørte aldrig noget til Inters bud eller noget andet bud. Det sårede mig ikke. Der bliver sagt og skrevet mange ting hele tiden og min intention var hele tiden at blive i Barca så længe, som jeg kan.

- Når jeg ikke kan præstere længere, så er jeg den første til at sige stop. Men mentalt og fysisk føler jeg mig stadig godt tilpas og så længe det er tilfældet, så vil jeg gerne blive. Jeg føler mig elsket af klubbens fans. De ved, at jeg elsker klubben og at jeg har givet alt. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

49 min. Barca ved, at det ville være lettere at ...
3 t. Gerard Piqué: "Mit 2022 hold? Courtois, ...
4 t. Hvis det ender med at Hector Bellerin fo...
5 t. Real Madrid spiller 0-0 hjemme mod Real ...
5 t. Det 'positive' omkring Ousmane Dembélés ...
6 t. Sporting Lissabon forbereder et bud på H...
7 t. Marçal Lorente har udgivet en artikel om...
8 t. Ousmane Dembélé er ude i 6 uger. Barca v...
9 t. Las Palmas modtager 5 millioner euro fra...
10 t. Med Ousmane Dembélé ude i hele februar e...

Ugens mest læste

Seneste nyheder