Annonce


Annonce

Annonce

Ansu Fati og Gavi førte an i spansk pligtsejr

Nyheder - 17. november 2022
Spanien spillede i dag venskabskamp mod Jordan som led i deres forberedelser til VM, der sparkes i gang om nogle dage. I startopstillingen var både Ansu Fati, Gavi og Eric Garcia og undervejs blev alle tre skiftet ud. Kun Pau Torres, Soler og Asensio spillede hele kampen for Spanien.

Og netop Asensio havde en fod med i Spaniens første mål, da han fandt Ansu Fati inde i feltet efter et kvarters spil. Ansu satte bolden op til sig selv og sparkede den i mål og så var Spanien i gang med noget, der lignede en afklapsning af Jordan, men sådan gik det ikke. Og sådan har billedet heller ikke været rigtig længe for Spanien, der har haft store problemer med at score mål.

Det holdt da også kun med 0-1 på måltavlen efter de første 45 minutter, men kort inde i anden halvleg modtog Gavi bolden inde i feltet og efter et træk sendte han den sikkert i mål og så stod er 0-2. Nico Williams øgede med spanske tredje og sidste mål kort før slut, men én ting, som landstræner Luis Enrique helt sikkert vil ærgre sig over er, at Jordan fik scoret et enkelt mål i overtiden og således sluttede det 1-3.

Jordi Alba kom på banen efter en times spil mens Gavi efter en time gav plads til Ferran Torres. Ansu Fati og Eric Garcia fik begge 72 minutter på banen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Ansu Fati og Gavi førte an i spansk pligtsejr

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder