Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Memphis om sin fremtid: Ved ikke, hvad der sker

Transfermarked - 22. november 2022Memphis om sin fremtid: Ved ikke, hvad der sker

© Getty Images


Memphis Depay var på banen i går, da Holland slog Senegal med 2-0. Her kom Memphis ind i anden halvleg og for ham var det rart at være tilbage på banen, da han ikke har spillet siden september på grund af en skade. Han er dog fit nu og klar til at hjælpe Holland under VM.

Hjemme i Barcelona er hans fremtid dog usikker. Barca ser ham som en god kilde til indtægt til januar og er derfor klar til at sælge ham, og Memphis er da også klar til at skifte, da han ikke får meget spilletid i Barca, men han har nogle krav, som skræmmer de fleste modstandere væk.Således ønsker han først og fremmest mere spilletid hvilket mange klubber kan give ham. Han vil også kun skifte til en klub, som spiller med i Champions League og derudover kræver han en højere løn end den han tjener i Barca i dag. Efter gårsdagens kamp slog han dog fast, at han ikke ved, hvad der kommer til at ske.

- Lige nu er jeg glad for at være på banen igen Jeg havde brug for masser af tid for at komme mig og nu er jeg klar igen. Rent mentalt var det ikke let, men jeg har arbejdet hårdt for at være med (ved VM).

- Jeg ved ikke, hvad der sker i Barcelona efter VM. Lige nu nyder jeg VM og så må vi tage det når jeg vender tilbage, lød det således fra Memphis efter opgøret i går. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

19 min. Officielt: Talsmanden for det spanske fo...
49 min. Ronald Koeman: "Vi spillede et år uden t...
1 t. Ronald Koeman: "Når en præsident tvivler...
3 t. Vitor Roque vil til Barca, men hans fami...
4 t. Barcas lægehold er overraskede over hvor...
4 t. Gabriel Sans: “Selvfølgelig venter Messi...
4 t. LIGE NU: Messi venter på at Barca finder...
5 t. Ronald Araujo ventes at sidde ude mod El...
6 t. Robert Lewandowski....
7 t. Xavi og hans stab er bekymrede for holde...

Ugens mest læste

Seneste nyheder