Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Alejandro Balde: Jeg vil blive i Barca

Nyheder - 24. november 2022




Stortalentet Alejandro Balde nyder livet for fulde drøn i disse dage. Han stod egentlig og skulle spille U21-landskamp mod Japan i fredags, men blev i stedet udtaget for Spaniens A-landshold til VM og fik sin officielle debut i går.

Det er gået lynhurtigt for Balde, og han har udnyttet sin chance og det har nu medført, at FC Barcelona ønsker at forlænge hans kontrakt. Men Balde er i Qatar for at spille VM, så har Barca kontakt til hans agent for at klargøre en kontraktforlængelse. Når VM er slut vil Balde blive involveret så man kan få lukket aftalen. Selv er han ikke i tvivl: Han vil blive i Barca.

- Min kontraktforlængelse? Barca arbejder på det. Jeg ønsker at blive. Jeg håber på det bedste, lyder det fra Balde, der lige nu har lejr i Qatar sammen med sine spanske holdkammerater, som efter 7-0-sejren mod Costa Rica nu kan se frem til storkampen mod Tyskland, som overraskende tabte 2-1 til Japan i deres åbningskamp.

Balde, der blev 19 år sidste måned, har i denne sæson spillet med i 16 kampe for Barca og syv kampe i sidste sæson. Derudover har han spillet for Spaniens U16-, U17-, U18-, U19- og U20-landshold før han altså i går fik debut for A-landsholdet. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Alejandro Balde: Jeg vil blive i Barca

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder