Annonce


Annonce

Annonce

Romano: Messi og PSG enig om forlængelse

Transfermarked - 22. december 2022
Den typisk velinformerede journalist Fabrizio Romano melder, at Paris Saint-Germain og Lionel Messi er nået frem til en mundtlig aftale om en kontraktforlængelse. Der er ingen aftale om længden af forlængelsen eller Messis løn endnu, men det ser i den grad ud til, at Barcas ønske om at hente Messi hjem til sommer forsvinder mere og mere.

Joan Laporta og resten af folket i FC Barcelona har et ønske om, at Messi vender hjem til Barca til sommer. Økonomisk set burde det ikke være et problem, da Messi kan hentes gratis til sommer, hvor hans nuværende kontrakt med PSG udløber. Derfor er det kun lønnen, som skal forhandles. Men det ser slet ikke ud til at komme så langt.Selvom ønsket er stort i Barca, så kræver det noget initiativ. Der har været kontakt mellem Barca og Messi, men ikke noget, som har været avanceret, melder Romano. Desuden har PSG flere gange udtalt, at deres plan er at forlænge med den nybagte verdensmester og det ser altså ud til, at det bliver en realitet.

- PSG er nået til enighed (mundtligt) med Messi om at forlænge hans kontrakt. Det er en mundtlig aftale om at fortsætte sammen. Der er ingen beslutning om længden af kontrakten eller lønnen. Det bliver besluttet på et nyt møde snart, melder Fabrizio Romano. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Romano: Messi og PSG enig om forlængelse

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder